Hopelijk blijft geen Kruimel Liggen

2013: Vredespaleis 100 Jaar

Vredespaleis in de vroege ochtend

Onze dagburgemeester loopt nu natuurlijk rond als een aap met 7 l*llen – Ik heb net Youp’s interview in de NRC gelezen n.a.v zijn 25 jaar columnist zijn. Hij vindt dat je gevoelsmatig het woord l*l beter iemand in zijn gezicht kan zeggen dan in een column kan schrijven – vandaar het sterretje…
Maar goed, Josias is natuurlijk groots als het VN opperhoofd zich in een Nieuwjaars boodschap speciaal tot Den Haag richt met de felicitaties vanwege het 100 jarig bestaan van het Vredespaleis dit jaar.

Vorige

De Fik derin – Pier vraagt Faillissement aan

Volgende

Heading over to Headway from Thesis

  1. Heeft hij na het debacle culturele hoofdstad eindelijk iets om in de wandelgangen van het ijspaleis op weg naar zijn werkkamer minstens drie kuitenflikkers te maken. Maar hij mag bij de laatste best struikelen vanwege de allerhoogste uitgave van Nederland aan een nieuwjaarsreceptie.

    • Eigenlijk moet Den Haag een voorbeeld nemen aan de financiering van het Vredespaleis. Dat werd door vele landen gefinancierd. Het hekwerk door de VS geloof ik. Als je op deze manier een fraai gebouw kunt neerzetten daar is weinig op tegen.

  2. Ban Ki-moon vind ik trouwens wel wat weg hebben van Josias; die oogopslag met dat brilletje …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén