Hopelijk blijft geen Kruimel Liggen

Tobben met een Heineken Tobbe

Tobben met een Heineken Tobbe _DSC7539a
Als je vaart dan zie je wat.
Ik geloof dat ik het Chris als gids als anekdote aan Engelsen hoorde vertellen dat wij in Nederland Heineken bier aan de kids voeren, zulk slap goedje als dat is.
Tja gisteren was het een dorstige dag. Dit is een foto vanaf de Koning Willem 1 die in de bocht bakboord uit vanaf de Vliet (of zo u wilt het Rijn-Schie kanaal) Den Haag in steekt. Afgeleid door de meiskens uit mijn vorige post, maar genoeg alert om de jongeman te zien klungelen in een Heineken Tobbe, vlak voor de brug, met een levensgrote selfie stick. Ik vraag me af of hij um stil genoeg kan houden om een behoorlijke opname te maken.
Eigenlijk vind ik het niet kunnen van Heineken: Ze hebben een Bierfiets. Vind ik niet kunnen. Je bindt zo de kat op het spek. Studenten bier drinken en aan het verkeer deelnemen. Ook hier de suggestie van bier drinken en aan het water verkeer deelnemen. Je mag ook niet varen met teveel alcohol in je lijf. Ben ik nu met het door mij verfoeide vingertje bezig? Ja eigenlijk wel. En ik vind een Heineken Hous op een sportevenement ook niet kunnen. Voor roken is reclame afgeschaft. Laten we dat dan ook maar voor alcohol doen. Betweters dat we zijn…..
Deze opwelling is ingegeven omdat ik niet van Heineken houd (evenmin als van Amstel overigens)…..Laten we in godsnaam reclame daarvoor afschaffen šŸ˜‰

Vorige

Dubbelzinnig

Volgende

Als uw Baard gewokt is…

  1. Echte bieren komen uit Braband, Limbabwe en Belgiƫ
    Hier uit het westen is het Uilen zeik
    en bier in het verkeer en of op het water is foute boel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén