Hopelijk blijft geen Kruimel Liggen

Haring: Jong Geleerd

_DSC7105a_2kl
Terwijl Alex Harteveld (hier links in beeld en Vader Gijs (hier niet in beeld) van Scheveningse Haringkar Harteveld hun harinkjes bereiden, waaronder een broodje met haring voor mij, wordt mijn oog getrokken door een moeder met kind (Ik schat 1,5 @ 2 jaar oud) waarbij kind geduldig stukjes haring gevoerd krijgt en kennelijk met veel smaak op peuzelt. Jong geleerd….

Vorige

De Opûh Koffie Koolmees

Volgende

Dubbelzinnig

  1. dat deden die van mij ook al zo jong heerlijk om te zien

  2. Mooi tafereel. Alex is een goede vent. Als ik twee haringen bestel, krijg ik vaak een zure bom gratis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén