Hopelijk blijft geen Kruimel Liggen

Haagse Graffiti Chroniqueur kent de hele Wereld

Akbar
Akbar is auteur op Haagspraak, soms wellicht tegen wil en dank, maar vooral is hij een gewild fotografisch chroniqueur van de Haagse graffiti scene en soms die van andere plaatsen die in een al dan niet wijde cirkel om Den Haag heen liggen. Daarnaast is hij ook nog eens chroniqueur van het Haagse straatleven en soms het straatleven van plaatsen die al dan niet in een wijde cirkel rond Den Haag liggen. Casper maakte bovenstaand portret van Akbar dat naar mijn mening wat beter geconserveerd moet worden dan uitsluitend op het snel weg zakkende FaceBook.
Maar dat was niet de aanleiding voor deze post. Dat was een foto van een graffiti artiest, Nils Westergard, helemaal aan de andere kant van de grote vijver zoals de Amerikanen de Atlantische Oceaan ook wel noemen. Die had een foto uit de straatfotografie portfolio van Akbar gebruikt als inspiratie voor een levensgrote mural in Virginia:
Graffitty by Nils Westergard
Graffiti by Nils Westergard finished
Nils werd door deze foto van Akbar geinspireerd:
Apple girl
En nu nog het videootje ervan:

GAAFF!

Vorige

View Bug

Volgende

R.I.P. Opperknuffelaar

  1. zebra404

    Wat een eer… inderdaad erg gaaf…

  2. Casper de Weerd

    Hagiografiti

  3. Proud to be an OK’er!

  4. Mooi. En is FaceBook eindelijk voorbij? Dubbel goed nieuws 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén