Hopelijk blijft geen Kruimel Liggen

Haagspraak 3 jaar


Zoals aangekondigd in10/10/2015 Haagspraak 3 jaar – Koffie, Thee, Taart, Bubbels en Babbels werd het een geanimeerde bijeenkomst afgelopen zaterdag.
Als eerste hierboven een link naar een tweet van Edwin over het moment supreme van de bijeenkomst: Het iets voor 12.10 uur open ploppen van de bubbels die Edwin van Marja Ruigrok had gekregen ter gelegenheid van het door haar bereiken van 7.000 volgers op Twitter. Edwin was nummer 6.999 en kreeg de fles en stelde die beschikbaar voor deze happening.
Interniek plaatste er inmiddels een mooi verhaaltje over op Hagazine , inclusief deze video:

Tijdens de bijeenkomst probeerde ik op IOS apparaten snel bij de eerste post van dit blog te komen, maar dat lukte niet eens erg goed, want de “meer posten” toets blijkt niet te werken in IOS. Onze eerste post toont de gele post-it waarop ik had geschreven dat op 10 oktober 2012 wij de naam hadden bedacht tijdens de oprichting van het blog.
p.s. Bedankt voor de goede wensen Moby Dirk

Vorige

De Kathedraal van de failliete Aardwarmte Den Haag V.o.f.

Volgende

Marco Raaphorst hits top op Youtube

  1. Leuk filmpje van Niek en heel aardig om zo weer eens wat Haagsprakers bij elkaar te zien. Laat het een stimulans zijn voor oude en mogelijk nieuwe Haagsprakers om bijdragen te leveren. Proost!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén