Hopelijk blijft geen Kruimel Liggen

Politie


De week begon goed met een oefenende politiemacht. Oefening voor Prinsjesdag. Op Prinsjesdag zelve stonden ze allemaal netjes in het gelid. De dag erna komen ze met honderden keet trappen in de stad omdat ze nog geen CAO hebben. Fijn dat er politie is. Hadden ze Prinsjesdag nou es ff lekker verstoord….Maar die paardenhoeven klinken wel weer leuk.

Vorige

Oprichter Van Kleef Museum Overleden

Volgende

Suecia Seaways

  1. als het echt kerels waren geweest hadden ze tijdens de rijtoer de boel stop gezet en rond de goudedenkoets gaan staan om een petitie aan WILLEMPIE te geven dat zou een actie zijn geweest met inspect en een hoop lol

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén