Hopelijk blijft geen Kruimel Liggen

Zondag 3 mei: Atlantikwall-Wandeling

3 mei 2015 Atlantikwall-wandelingZelf heb ik het niet zo op wandelen. Af en toe, als het niet over wandelpaden of strand gaat, dan pik ik een wandeling mee met de fiets. Voordeel is ook dat ik niet teveel loop te sjouwen met mijn camera. Maurits Burgers, of Maup zoals velen hem kennen, organiseert regelmatig thema wandelingen door Den Haag. De meeste aankondigingen lopen via FaceBook, zie ook hier, maar niet iedereen zit op FacBook. Dus hier af en toe ook maar eens wat aandacht.

In aanloop naar de Dodenherdenking en Bevrijdingsdag een wandeling langs het tracé van de voormalige Atlantikwall in Den Haag, een klein stukje van de vijfduizend kilometer lange verdedigingsmuur die liep van de Noordkaap tot de Golf van Biskaje. We lopen langs voormalige tankmuren, drakentanden en de 27 meter brede zigzaggende tankgracht. Langs de route staan informatiepanelen waarbij we stil kunnen staan.
Wanneer: Zondag 3 mei 2015
Hoe laat: 13:00 uur
Waar: Start vanaf Madurodam, halte tramlijnen 1 en 9
Duur: 2 uur +
Eind: De wandeling eindigt bij de kruising Segbroeklaan / Ieplaan
Prijs: € 8,-

Erna worden vaak foto’s van de deelnemers op FaceBook gezet.
Update: Er is ook een heuse website: Wandelen met Maup

Vorige

Heronthulling Beeld Jan Goeting op Elandplein door Revis

Volgende

Interviewtje Revis

  1. Kan er helaas niet bij zijn, want ik ben naar een bijzondere toneelvoorstelling:
    http://www.theatergroepwateringen.nl/ghetto-2/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén