Hopelijk blijft geen Kruimel Liggen

Mien Waar is mijn Feestneus?

Mien waar is mijn Feestneus _DSC1404
Mien waar is mijn feestneus_DSC1400
Gelukkig is de website van het Koninklijk Huis wel bijgewerkt, want daar staat dat Koning Willem Alexander op 17 juni in de middag de beeldententoonstelling Grandeur zal openen. Dan zal hij zich, net als ik, ook verbazen over dit werk van Samuel Yal, een verzameling van in polystyreen nagemaakte schijven van een scan van het menselijk hoofd. Zelfs op de juiste afstand van elkaar hangend heb je moeite er een hoofd in te herkennen. Van onderen kon ik wel twee ongelijke neusgaten ontdekken. Vandaar de titel.
Door Happy Hotelier

Vorige

70 jaar D Day

Volgende

Puttertje terug in Den Haag

  1. ik vind het in de categorie niet onaardig vallen overigens wordt nergens vermeld hoe laat precies de koning de expositie opent

  2. Teun

    Ik kreeg de indruk dat het een aantal UFO’S boven elkaar is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén