Koeien P1000388

Intermezzo: Koeien

Toen we Haagspraak startten waren we op zoek naar een logo. Ik vond dat ik een prachtig koeien logo had gevonden. Roze koe met zonnebril, gemaakt van een koeien beeld dat ik had gefotografeerd op de Limburgse Floriade (ook al zo’n financiele meevaller…wie doet dat dan ook in Limburg).
Mijn mede redacteuren hier vonden er in meerderheid geen fluit aan, althans vonden dat koeien niets met wat we voorstaan te maken hebben. Ik heb mij natuurlijk bij de meerderheid neergelegd, maar zal toch af en toe een minderheidsgeluid laten horen. Overigens vond ik deze dames langs de Autobahn in Duitsland alwaar zij een Raststätte glamour gaven.
Ach en morgen zijn we weer stemvee voor de gemeenteraadsverkiezingen, waar op het oog serieus tegen aan gepraat wordt in de media door mensen die zich politici noemen. Jammer dat we niet op koeien kunnen stemmen…..