Hopelijk blijft geen Kruimel Liggen

Dag Mijnheer De Graaf

queens_day_2013-1431005-hp
Hebben we een voorbeeldige inhuldiging gehad. Geen demonstraties. Nou ja een tweepersoons demonstratietje dan. Geen aanslagen. Ze hebben elkaars hand vastgehouden. Allemaal mooi en goed. Veel media aandacht all over The World. Gratisch en voor niets (Als je wilt zeuren over wat ze kosten, moet je ook eens berekenen wat al die gratisch media aandacht die niet hoeft te worden ingekocht waard is en als positieve bijdrage tegenover die kosten staat. W.A. Maxima hebben zelfs een inhuldigingslogo van Google gekregen!) en dan nu dit weer:
Een venijnig Volkskrant pennetje of een dom communicerende mijnheer De Graaf veroorzaakt toch nog een stormpje in ons kleine gelukzalige inhuldigings glaasje water. Mijnheer De Graaf zou er persoonlijk voor gezorgd hebben dat de heer W., lid van de Tweede Kamer niet naast de Koning en Koningin kwam te staan…. En dan gaat de Tweede Kamer zich ook nog eens kamerbreed achter mijnheer W. opstellen.
Als dat niet Lubberiaans is.
Enfin, mijnheer De Graaf heeft vanmorgen aangekondigd af te treden als voorzitter van de Eerste Kamer. Moet onmiddellijk aan dat kinderliedje denken…”dan zwaait hij met zijn handje”…. Zou hij een zoon hebben?

Vorige

Lubberiaans

Volgende

Upgraded to Headway 3.5

  1. Niet alleen in het bos vind je eikels en veel eikels vullen een kamer 🙂

  2. Meneer De Graaf, wacht nog even. Kapsels zijn in onze koningshuisgeschiedenis een nogal in het oog vallend aandachtspunt. Persoonlijk (..) moet ik er ook niet aan denken de twee blondies – niet Máxima natuurlijk – naast elkaar te hebben zien lopen. Tja als je PR in orde is – en dat is ie van Geert – dan moet je daarvan ook de consequenties dragen. Alex zou naast Geert niet opvallen en dan vind ik de keuze van u meneer De Graaf zo gek nog niet. Maar waarom heeft u dat niet in alle openheid verdedigd?

  3. Jammer genoeg lijkt mijnheer De Graaf alleen maar een vervelende nevenfunctie als voorzitter neer te leggen maar nog wel aan te blijven als senator.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén