Hopelijk blijft geen Kruimel Liggen

Gouden Pollepel Den Haag 2013

Gouden Pollepel 2013 Den Haag _MG_6990
De uitreiking van de Gouden Pollepel is niet meer wat het geweest is: Vroeger werd er groots uitgepakt in een bekend etablissement en was Tout La Haye uitgenodigd. Tegenwoordig wordt de winnaar gevraagd of de uitreiking bij hem in de zaak kan plaatsvinden en mag hij het uitzoeken. De betrekkelijk kleine zaak, Mandarine Palace van Jason Yip en Mai Lye Chen zat dan ook bommetje vol tijdens de uitreiking.
Gouden Pollepel 2013 Den Haag _MG_6999
De mijnheer van AD Haagsche Courant was er klaar voor.
Gouden Pollepel 2013 Den Haag _MG_7001
Fotomoment voor Jason Yip en Mai Lye Chen
Gouden Pollepel 2013 Den Haag _MG_7012
De uitreiking start
Gouden Pollepel 2013 Den Haag _MG_7022A
Er waren dit jaar drie restaurants op de tweede plaats geëindigd. Aan De Koepel uit Voorburg werd de eerste tweede prijs uitgereikt, een oorkonde.
Gouden Pollepel 2013 Den Haag _MG_7024
De tweede tweede prijs ging naar Pure Passie uit ‘s-Gravenzande.
Gouden Pollepel 2013 Den Haag _MG_7026
Fouquet won de derde tweede prijs.
Gouden Pollepel 2013 Den Haag _MG_7042
Toen nam de burgervader het woord en reikte de eerste prijs en de Gouden Pollepel uit aan:
Gouden Pollepel 2013 Den Haag _MG_7047
Een trotse Gastheer en Gastvrouw.

Naschrift

Het was een korte plechtigheid. Voor uw fotoverslaggever niet gemakkelijk, omdat hij nooit wil flitsen en er erg weinig licht in de zaak is om te fotograferen. Er is uiteraard wel voldoende licht om te eten. Een voordringerige collega die voor mijn neus ging staan heeft me geleerd voortaan meer met mijn ellebogen te werken. Het viel op dat er nauwelijks aandacht werd besteed aan de culinaire prestaties van de winnaars.
Maar de grootste misslag was er een van het AD/ de Haagsche Courant: De naam van de winnaar fout spellen op de oorkonde…

Vorige

200 Jaar Oranje

Volgende

File Sync

  1. Wat een blunder zeg van het AD, sinds ze foto’s graaiden en een deel tekst overnamen heb ik geen hoge dunk van ze . redactie van niks.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema door Anders Norén